Kuka tekee ja mitä?

Vuoden 2022 tiimit esittäytyvät:

Tuottajat

Tuottajat ovat speksin selkäranka ja pitävät langat käsissään. Vastuu produktion valmisteluissa on suuri ja hommaa riittää. Tuottajien työ palkitaan ensi-illassa kun valmis spektaakkeli on vihdoin yleisön nähtävissä. Ensi-illassa tuottajan saattaakin tunnistaa tummista silmänalusista, onnen kyyneleistä tai kädessä olevasta skumppalasista.

Mike Valtonen
Milvi Jääskeläinen

Ohjaajat

Ohjaajat herättävät käsikirjoituksen henkiin luovia ja erikoisia ratkaisuja pelkäämättä. Ohjaajien avulla esitys saadaan pysymään kasassa ja he pitävät huolen siitä, että lavalla hyörivät ja pyörivät näyttelijät sekä tanssijat toimivat saumattomasti yhteen.

Valtteri Haliseva

Markus Kujala

Bändi

Bändi laittaa jalan vispaamaan ja pitää tunnelman katossa koko shown ajan. Sovitukset tunnetuista kappaleista sekä improvisoidut soolot ansaitsevat raikuvat aplodit. Parhaimmassa tapauksessa bändin jäsenet saattavat päästä lavalle testaamaan näyttelijän taitojaan omstartin aikana. Speksilavan lisäksi bändiä tullaan näkemään opiskelijabileissä nostattamassa tunnelman kattoon.

Leea Hering

Alina Mäkinen

Emil Pennanen

Mikael Viljanen 

Perttu Vasikkaniemi 

Samu Ruikka

Ville Holmén

Näyttelijät

Näyttelijät herättävät speksin käsikirjoituksen henkiin hahmojensa välityksellä. Kaikki tunnetilat tullaan varmasti käymään lavalla läpi, kun näyttelijät heittäytyvät tarinan vietäviksi. Omstarteissa näyttelijät antavat kaikkensa tekemällä kaikkea mahdollista ruotsin puhumisesta vauvan esittämiseen.

Aida Vellamo 

Erika Ojavuo

Nelli Ylinen

Timo Palomäki

Totte Pajuniemi

Sanna Sieppi

Väinö Saarinen

Tanssijat

Tanssijat nostavat tunnelman kattoon upeilla koreografioillaan ja tuovat lavan täyteen energiaa, joka säteilee yleisöön asti. Vankkumattomaksi yleisön suosikiksi jo vuodesta 2016 onkin noussut omstart tanssijat twerkkaa.
Viivi Leijon

Adela Karinto

Anastasia Suvanto

Kiia Niemi

Noora Snellman

Sandra Mäkelä

Sanni Tikkanen

Telma Sironen

Maski

Maskitiimin tehtävänä on laittaa lavalla esiintyvien meikit ja hiukset minttiin. Maskitiimi taiteilee näyttelijöille ja bändille upeaakin upeammat maskit glitterviiksistä taivasta hipoviin irokeeseihin.

Sanna Kristeri

Emmi Somero

Niina Kurvinen

Roosa Sippola

Puvustus

Puvustustiimin jäsenet kääntävät alerekit, kirppispöydät ja eBayn jokaisen kolkan löytääkseen uniikit asut esiintyjille. Puvustustiimissä ei epäröidä luovia ratkaisuja. Sukkahousut hajoilevat ja napit irtoavat, mutta onneksi puvustus on aina auttamassa.

Aapo Turkki

Aliisa Ruusuvirta

Elina Saarinen

Tekniikka

Tekniikka vastaa siitä, että valo- ja äänitehosteet tehostavat draaman kaarta. Joskus taas tekniikan yllättävä toimimattomuus voi aiheuttaa omanlaistaan draamaa. Onneksi tekniikkatiimi hoitaa homman ja show saa jatkua.

Tuomas Alm

Elina Arasjärvi

Idamaria Laine

Kerttu Kettunen

Kristian Robertsson

Projektitiimi

Projektitiimi vastaa speksin bileiden ja kiertueen suunnittelusta sekä hoitavat lipunmyynnin! Tiimiin työ huipentuu kun kiertuekaupungit otetaan esityskauden loppupuolella haltuun. Speksin kiertuebussissa on varmasti tunnelmaa ja sen takaa projektitiimi!

Jiri Karunen
Jemina Heinonen
Paavo Peltomäki

Lavastus

Lavastustiimi taiteilee show’lle mahtavat puitteet. Upeat rekvisiitat lavalla tuovat viimeisen silauksen kokonaisuudelle. Lavalla on aiemmin nähty niin painovoimaa uhmaava kreikkalainen pylväs kuin asuntovaunukin. Mitäköhän lavatiimi taiteilee tämän vuoden esitykseen?

Kivi Siik

Emmi Kuusisto

Klaus Vaivio

Samu Ruikka

Käsikirjoitus

Käsikirjoitus on koko speksin ydin, jonka hiominen aloitettiin kun muut vielä kirmasivat kesälaitumilla. Käsikirjoitustiimi vastaa lavalla nähtävistä yllättävistä juonenkäänteistä, unohtumattomista hahmoista ja kappaleiden sanoituksista.

Kalle Lintunen

Suvi Holopainen

Frida-Maria Pessi

Yritysyhteistyö

Yrityssuhdetiimi hankkii rautaisilla neuvottelu- ja myyntitaidoillaan speksille sopivia yhteistyökumppaneita, vain mielikuvitus rajanaan.  Speksin erikoisuutena ovat näytellyt mainokset esityksen aikana.

Katie Astin

Ilona Penttinen

Veera Raekumpu

Markkinointi

Markkinointitiimi pitää huolen siitä, että speksi kuuluu ja näkyy niin kauppakorkean käytävillä kuin sosiaalisen median kanavissa. Villeimmätkään ideat eivät jää tältä tiimiltä toteuttamatta, kun idearikkaat markkinointitiimin

jäsenet jakavat speksin ilosanomaa.

Nelli-Maija Pekola

Alina Mäkinen, AD

Iida Virtanen, Valokuvaus

Emmi Gutvilig

Liina Kaitaniemi

Noora Ossa

Pilvi Inervo

Sanni Tikkanen