Kuka tekee ja mitä?

Vuoden 2024 tiimit esittäytyvät:

Tuottajat

Tuottajat ovat speksin selkäranka ja pitävät langat käsissään. Vastuu produktion valmisteluissa on suuri ja hommaa riittää. Tuottajien työ palkitaan ensi-illassa kun valmis spektaakkeli on vihdoin yleisön nähtävissä. Ensi-illassa tuottajan saattaakin tunnistaa tummista silmänalusista, onnen kyyneleistä tai kädessä olevasta skumppalasista.

Anton Martti

Markus Kujala

Ohjaajat

 

Ohjaajat herättävät käsikirjoituksen henkiin luovia ja erikoisia ratkaisuja pelkäämättä. Ohjaajien avulla esitys saadaan pysymään kasassa ja he pitävät huolen siitä, että lavalla hyörivät ja pyörivät näyttelijät sekä tanssijat toimivat saumattomasti yhteen.

Hellin Karoliina Saastamoinen

Fanny Roberts

Bändi

Bändi laittaa jalan vispaamaan ja pitää tunnelman katossa koko shown ajan. Sovitukset tunnetuista kappaleista sekä improvisoidut soolot ansaitsevat raikuvat aplodit. Parhaimmassa tapauksessa bändin jäsenet saattavat päästä lavalle testaamaan näyttelijän taitojaan omstartin aikana. Speksilavan lisäksi bändiä tullaan näkemään opiskelijabileissä nostattamassa tunnelman kattoon.

Milvi Jääskeläinen

Aada Rehnberg

Niina Kurvinen

Saana Mätäsaho

Otso Pesonen

Kaislamari Katajamäki

Matias Takala

Saara Vainio

Eero Valanne

Näyttelijät

Näyttelijät herättävät speksin käsikirjoituksen henkiin hahmojensa välityksellä. Kaikki tunnetilat tullaan varmasti käymään lavalla läpi, kun näyttelijät heittäytyvät tarinan vietäviksi. Omstarteissa näyttelijät antavat kaikkensa tekemällä kaikkea mahdollista ruotsin puhumisesta vauvan esittämiseen.

Laura Markus

Alina Nikula

Fanny Roberts

Matias Fahllund

Emmi Somero

Mike Valtonen

Tanssijat

Tanssijat nostavat tunnelman kattoon upeilla koreografioillaan ja tuovat lavan täyteen energiaa, joka säteilee yleisöön asti. Vankkumattomaksi yleisön suosikiksi jo vuodesta 2016 onkin noussut omstart tanssijat twerkkaa.

Minttu Agarth

Matlena Karvonen

Cilla Bastman

Elina Huhtanen

Adela Karinto

Jenna Peltokumpu

Lauri Pulli

Noora Snellman

Lotta Urpanen

Viola Virkkunen

 

Maski

Maskitiimin tehtävänä on laittaa lavalla esiintyvien meikit ja hiukset minttiin. Maskitiimi taiteilee näyttelijöille ja bändille upeaakin upeammat maskit glitterviiksistä taivasta hipoviin irokeeseihin.

Amanda Ruuhijärvi

Suvi Ahonen

Emmi Lumijärvi

Aino Murtoniemi

Julia Forsström

Puvustus

Puvustustiimin jäsenet kääntävät alerekit, kirppispöydät ja eBayn jokaisen kolkan löytääkseen uniikit asut esiintyjille. Puvustustiimissä ei epäröidä luovia ratkaisuja. Sukkahousut hajoilevat ja napit irtoavat, mutta onneksi puvustus on aina auttamassa.

Aida Vellamo

Dilan Sevgili

Minttu Holma

Emmi Somero

Anni Seppälä

Tekniikka

Tekniikka vastaa siitä, että valo- ja äänitehosteet tehostavat draaman kaarta. Joskus taas tekniikan yllättävä toimimattomuus voi aiheuttaa omanlaistaan draamaa. Onneksi tekniikkatiimi hoitaa homman ja show saa jatkua.

Ossi Ryynänen

Lauri Heikkinen

Sisu Maunu

Bile- ja kiertuetiimi

Projektitiimi vastaa speksin bileiden ja kiertueen suunnittelusta sekä hoitavat lipunmyynnin! Tiimiin työ huipentuu kun kiertuekaupungit otetaan esityskauden loppupuolella haltuun. Speksin kiertuebussissa on varmasti tunnelmaa ja sen takaa projektitiimi!

Milla-Lotta Tapanainen

Juho Pohjantuli

Matias Salomäki

Anton Tiilikka

Lavastus

 

Lavastustiimi taiteilee show’lle mahtavat puitteet. Upeat rekvisiitat lavalla tuovat viimeisen silauksen kokonaisuudelle. Lavalla on aiemmin nähty niin painovoimaa uhmaava kreikkalainen pylväs kuin asuntovaunukin. Mitäköhän lavatiimi taiteilee tämän vuoden esitykseen?

Vivian Tulisalmi

Iida Virtanen

Robert Vehma

Roy Nyqvist

Käsikirjoitus

Käsikirjoitus on koko speksin ydin, jonka hiominen aloitettiin kun muut vielä kirmasivat kesälaitumilla. Käsikirjoitustiimi vastaa lavalla nähtävistä yllättävistä juonenkäänteistä, unohtumattomista hahmoista ja kappaleiden sanoituksista.

Aapo Turkki

Matias Kujala

Mike Valtonen

Matias Fahllund

Timo Palomäki

Yritysyhteistyö

 

Yrityssuhdetiimi hankkii rautaisilla neuvottelu- ja myyntitaidoillaan speksille sopivia yhteistyökumppaneita, vain mielikuvitus rajanaan.  Speksin erikoisuutena ovat näytellyt mainokset esityksen aikana.

Joni Talvinen

Antti Laaksonen

Alina Mäkinen

Noora Ossa

Markkinointi

Markkinointitiimi pitää huolen siitä, että speksi kuuluu ja näkyy niin kauppakorkean käytävillä kuin sosiaalisen median kanavissa. Villeimmätkään ideat eivät jää tältä tiimiltä toteuttamatta, kun idearikkaat markkinointitiimin jäsenet jakavat speksin ilosanomaa.

Totte Pajuniemi

Sandra Mäkelä, Art Director

Sanni Pahta, Valokuvaus

Sofia Koskela