Ketkä nähdään lavalla?

Vuoden 2022 lavatiimit esittäytyvät

Näyttelijät

Tänä keväänä pääsette ihailemaan tämän joukon heittäytymistä sekä nauramaan heidän kommelluksilleen.  Nyt on TuKY-Speksin 2022 näyttelijöiden ja ohjaajien vuoro esittäytyä:

Valtteri Haliseva, ohjaaja

Terve! Olen Valtteri Haliseva, 32-vuotias Turussa asuva teatterialan freelancer ja vastaan speksin ohjauksesta. Olen valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Turun taideakatemiasta keväällä 2018 ja toiminut mm. näyttelijänä monenlaisissa teatteriryhmissä ympäri Suomen. Tämä produktio on ensimmäinen ohjaamani speksi ja samalla myös ensikosketukseni koko esitysmuotoon. Jo ensimmäisistä improkouluista alkaen olen ihastellut opiskelijoiden taitoa ja heittäytymiskykyä. Odotan suuresti, että saamme tämän intoa ja yhteistyön voimaa pursuavan shown yleisön koettavaksi!

Markus Kujala, apulaisohjaaja

Moikka! Olen Markus, kolmannen vuoden kauppakorkealainen Liedosta. Ikää löytyy 22 vuotta. Viime produktiossa tuli pyörittyä mukana puvustuksen riveissä ja olen jälleen hypännyt speksin vietäväksi apulaisohjaajan virassa. Kokemusta ei ohjaamisesta löydy, mutta improvisaatio on verissä nuorisotyön puolelta. Speksin sekoilu on siis juuri minulle sopivaa toimintaa. Virallisiin tehtäviini kuuluu ohjaajan avustuksen lisäksi näyttelijätiimin kasassa pitäminen ja pestini kunnianarvoisana speksitreenien ovien avaajana.

 

Aida Vellamo, näyttelijä

Moi! Mä oon Aida, toisen vuoden opiskelija Porvoosta. Siitä huolimatta, että joka toinen porvoolainen puhuu äidinkielenään ruotsia, en lupaa mitään omista kyvyistäni omstartin kuuluessa… Olen aikaisemmin pyörinyt niin Kulttiksen kuin Tricoloren riveissä, mutta ilmeisesti mikään määrä kulttuuria ei riitä, täällä sitä siis ollaan. Olen myös osa Pikkulaskiaisen tiimiä, joten korvaan tänä keväänä näköjään kaikista perutuista tapahtumista tulleen vajeen kertaheitolla (rip). Speksissä odotan eniten jatkuvaa heittäytymistä, sekä itselleni ja tietysti muille nauramista. Jiihaaaa !!