Tuoppi täyteen -traileri

Varma kevään merkki eli TuKY-Speksi on täällä! Pitkä odotus palkitaan, kun huurteinen tunnelma valtaa Åbo Svenska Teaterin lavan.

Panimo Huurteisen omistaja Masa on pienpanimobuumissa hypännyt unelmiensa kelkkaan, mutta kuplan puhjettua bisnes ei enää luistakaan yhtä hyvin. Panimon ja sen työntekijöiden toiveet on nyt viimeisenä oljenkortena suunnattu kuuluisan olutsijoittajan suuntaan. Häntä varten on valmistettu erikoiserä Suomi 101 -olutta. Kaikki on sujunut suunnitelmien mukaisesti, kunnes se yksi pieni unohdus muuttaa kaiken. Vieläkö olut ehditään pelastaa? Kuinka paljon väärinymmärryksiä yhdet kaksoset voivat saada aikaan? Mistä työpaikkaromanssissa todella on kyse? Mikä on sijoittajan mielipide?

Panimo Huurteisen tarinaa pääset maistelemaan Åbo Svenska Teaterilla, kun TuKY-Speksin juhlavuoden huikea show astuu parrasvaloihin. Tule nauttimaan hillitöntä menoa Tuopin täydeltä! 

Virittäydy mukaan tunnelmaan trailerilla.

Liput

Hinnat:

Opiskelijat  (Turku 13€ ja Kiertue 15€)
Muut 20€
Kannatuslippu 25€

Lippujen osto tapahtuu Lyytistä. Fyysinen lipunmyynti myös teatterin ovella, mikäli liput eivät ole myyneet aikaisemmin loppuun.

Ensi-ilta

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Näytökset

Turku

Åbo Svenska Teater  (Eerikinkatu 13)
ENSI-ILTA Keskiviikko 14.3.
Torstai 15.3.
Perjantai 16.3.
Lauantai 17.3.
Maanantai 19.3.
VIIMEINEN NÄYTÖS Lauantai 24.3.

Pori
Porin Teatteri (Hallituskatu 14)
Keskiviikko 21.3. 

Helsinki
Musiikkiteatteri Kapsäkki (Hämeentie 68)
Torstai 22.3.

Turussa sekä Helsingissä teatterin ovet aukeavat klo 18.30. Esitys alkaa 19.00.  Esitystä ei suositella alle 12-vuotiaille.

Kartta Studiolavalle pääsemiseksi