Kuka tekee ja mitä?

Vuoden 2018 tiimit esittäytyvät

Tuottajat

Tuottajat ovat speksin selkäranka ja pitävät langat käsissään. Vastuu produktion valmisteluissa on suuri ja hommaa riittää. Tuottajien työ palkitaan ensi-illassa kun valmis spektaakkeli on vihdoin yleisön nähtävissä. Ensi-illassa tuottajan saattaakin tunnistaa tummista silmänalusista, onnen kyyneleistä tai kädessä olevasta skumppalasista.

Idamaria Laine
Julia Fesiuk

Ohjaajat

Ohjaajat herättävät käsikirjoituksen henkiin luovia ja erikoisia ratkaisuja pelkäämättä. Ohjaajien avulla esitys saadaan pysymään kasassa ja he pitävät huolen siitä, että lavalla hyörivät ja pyörivät näyttelijät sekä tanssijat toimivat saumattomasti yhteen.

Johanna Perttunen
Liisa Raulas

Bändi

Bändi laittaa jalan vispaamaan ja pitää tunnelman katossa koko shown ajan. Sovitukset tunnetuista kappaleista sekä improvisoidut soolot ansaitsevat raikuvat aplodit. Parhaimmassa tapauksessa bändin jäsenet saattavat päästä lavalle testaamaan näyttelijän taitojaan omstartin aikana. Speksilavan lisäksi bändiä tullaan näkemään opiskelijabileissä nostattamassa tunnelman kattoon.

Artturi Kolkka
Santeri Haka
Jami Lehtonen
Jussi Mäki-Ikola
Sandra Saranpää
Olga Kauvosaari
Aapo Häkkinen

Näyttelijät

Näyttelijät herättävät speksin käsikirjoituksen henkiin hahmojensa välityksellä. Kaikki tunnetilat tullaan varmasti käymään lavalla läpi, kun näyttelijät heittäytyvät tarinan vietäviksi. Omstarteissa näyttelijät antavat kaikkensa tekemällä kaikkea mahdollista ruotsin puhumisesta vauvan esittämiseen.

Erno Korpela
Akseli Ilvesniemi
Atte Ylönen
Lauri Lehtonen
Venla Kuokkanen
Ida Sormunen
Nelli Ylinen
Eveliina ”Mave” Mauno
Arna Anttila

Tanssijat

Tanssijat nostavat tunnelman kattoon upeilla koreografioillaan ja tuovat lavan täyteen energiaa, joka säteilee yleisöön asti. Vankkumattomaksi yleisön suosikiksi jo vuodesta 2016 onkin noussut omstart tanssijat twerkkaa.

Emmi Hämäläinen
Linda Hotti
Iines Honkavaara
Rebekka Vesa
Karoliina Piiroinen
Virpi Ollitervo
Karoliina Nurmi
Henna Toivanen
Joanna Parviainen
Suvi Nikarmaa
Laura Schneider

Maski

Maskitiimin tehtävänä on laittaa lavalla esiintyvien meikit ja hiukset minttiin. Maskitiimi taiteilee näyttelijöille ja bändille upeaakin upeammat maskit glitterviiksistä taivasta hipoviin irokeeseihin.

Minna Goyal
Iina Lakaniemi
Aino Kopra
Elina Äijö
Patricia parviainen
Anette Ottela
Emilia Rantala

Puvustus

Puvustustiimin jäsenet kääntävät alerekit, kirppispöydät ja eBayn jokaisen kolkan löytääkseen uniikit asut esiintyjille. Puvustustiimissä ei epäröidä luovia ratkaisuja. Sukkahousut hajoilevat ja napit irtoavat, mutta onneksi puvustus on aina auttamassa.

Albert Koski
Emilia Kokkonen
Olga Kauvosaari
Ilari Jurvelin
Karoliina Piiroinen

Tekniikka

Tekniikka vastaa siitä, että valo- ja äänitehosteet tehostavat draaman kaarta. Joskus taas tekniikan yllättävä toimimattomuus voi aiheuttaa omanlaistaan draamaa. Onneksi tekniikkatiimi hoitaa homman ja show saa jatkua.

Lasse Korpi
Konsta Leskelä
Atte Mäkinen
Santeri Kangas
Tuulia Kailajärvi

Bile- ja kiertue

Bile- ja kiertuetiimi vastaa speksin bileiden suunnittelusta. Tiimiin työ huipentuu kun kiertuekaupungit otetaan esityskauden loppupuolella haltuun. Speksin kiertuebussissa on varmasti tunnelmaa ja sen takaa BK-tiimi.

Joona Uusitalo
Henry Huovari
Anni Aitonurmi
Kaisu Leppänen
Kalle Kahanpää

Lavastus

 

Lavastustiimi taiteilee show’lle mahtavat puitteet. Upeat rekvisiitat lavalla tuovat viimeisen silauksen kokonaisuudelle. Lavalla on aiemmin nähty niin painovoimaa uhmaava kreikkalainen pylväs kuin asuntovaunukin. Mitäköhän lavatiimi taiteilee tämän vuoden esitykseen?

Emma Seppä
Emmi Haavisto
Anni Heiskanen
Mikko Harteela
Aleksi Paimander
Kaisa Mikkola

Käsikirjoitus

Käsikirjoitus on koko speksin ydin, jonka hiominen aloitettiin kun muut vielä kirmasivat kesälaitumilla. Käsikirjoitustiimi vastaa lavalla nähtävistä yllättävistä juonenkäänteistä, unohtumattomista hahmoista ja kappaleiden sanoituksista.

Tuulia Valaja
Eveliina Mauno
Lasse Viitanen
Ville Pakarinen
Laura Ahtola
Panu Kuorikoski

Yritysyhteistyö ja Talous

 

Yrityssuhdetiimi hankkii rautaisilla neuvottelu- ja myyntitaidoillaan speksille sopivia yhteistyökumppaneita, vain mielikuvitus rajanaan. Tiimi vastaa myös siitä, ettei speksin budjetti pauku.

Aleksi Rantala
Vladislav Mukkulainen
Tatu Lemmetty
Anni Sahlberg
Henrik Parviainen
Eemil Säynäslahti

Markkinointi

Markkinointitiimi pitää huolen siitä, että speksi kuuluu ja näkyy niin kauppakorkean käytävillä kuin sosiaalisen median kanavissa. Villeimmätkään ideat eivät jää tältä tiimiltä toteuttamatta, kun idearikkaat markkinointitiimin
jäsenet jakavat speksin ilosanomaa.

Kristian Raitio
Tuulia Valaja
Emmi Vilkanen
Otto Rouhiainen
Antti Heikkilä
Inari Syrjänen
Juho Mäkinen
Annastiina Karvanen
Nina Varjonen
Mikael Durand
Mathilda Honkanen
Mirja Lindström
Nikolas Rawlins