Kuka tekee ja mitä?

Vuoden 2019 tiimit esittäytyvät

Tuottajat

Tuottajat ovat speksin selkäranka ja pitävät langat käsissään. Vastuu produktion valmisteluissa on suuri ja hommaa riittää. Tuottajien työ palkitaan ensi-illassa kun valmis spektaakkeli on vihdoin yleisön nähtävissä. Ensi-illassa tuottajan saattaakin tunnistaa tummista silmänalusista, onnen kyyneleistä tai kädessä olevasta skumppalasista.

Emma Seppä
Anni Aitonurmi

Ohjaajat

Ohjaajat herättävät käsikirjoituksen henkiin luovia ja erikoisia ratkaisuja pelkäämättä. Ohjaajien avulla esitys saadaan pysymään kasassa ja he pitävät huolen siitä, että lavalla hyörivät ja pyörivät näyttelijät sekä tanssijat toimivat saumattomasti yhteen.

Loviisa Grubert

Idamaria Laine

Bändi

Bändi laittaa jalan vispaamaan ja pitää tunnelman katossa koko shown ajan. Sovitukset tunnetuista kappaleista sekä improvisoidut soolot ansaitsevat raikuvat aplodit. Parhaimmassa tapauksessa bändin jäsenet saattavat päästä lavalle testaamaan näyttelijän taitojaan omstartin aikana. Speksilavan lisäksi bändiä tullaan näkemään opiskelijabileissä nostattamassa tunnelman kattoon.

Lauri Toivola
Sara Kähkönen
Lauri Lehtonen
Tommi Husa
Tommi Penttilä
Aleksanteri Haka
Aapo Häkkinen

Näyttelijät

Näyttelijät herättävät speksin käsikirjoituksen henkiin hahmojensa välityksellä. Kaikki tunnetilat tullaan varmasti käymään lavalla läpi, kun näyttelijät heittäytyvät tarinan vietäviksi. Omstarteissa näyttelijät antavat kaikkensa tekemällä kaikkea mahdollista ruotsin puhumisesta vauvan esittämiseen.

Akseli Ilvesniemi
Jami Lehtonen
Kaisu Leppänen
Karoliina Piiroinen
Nikolas Rawlins
Kiia Rouhelo
Lauri Salminen
Matti 
Elina Äijö

Tanssijat

Tanssijat nostavat tunnelman kattoon upeilla koreografioillaan ja tuovat lavan täyteen energiaa, joka säteilee yleisöön asti. Vankkumattomaksi yleisön suosikiksi jo vuodesta 2016 onkin noussut omstart tanssijat twerkkaa.

Karoliina Nurmi
Joanna Parviainen

Aurora Helanto
Marsa Honka
Emmi Hämäläinen
Tiia Johansson
Fia Kallio
Clarissa Kalliovaara
Venla Kokkomäki
Carolina Matro Parraga 
Sanni Tikkanen 

Maski

Maskitiimin tehtävänä on laittaa lavalla esiintyvien meikit ja hiukset minttiin. Maskitiimi taiteilee näyttelijöille ja bändille upeaakin upeammat maskit glitterviiksistä taivasta hipoviin irokeeseihin.

Reetta Kivimäki
Tuulia Kailajärvi
Anni Paananen
Melissa Isoaho
Aino Asumalahti
Inka Helaniemi

Puvustus

Puvustustiimin jäsenet kääntävät alerekit, kirppispöydät ja eBayn jokaisen kolkan löytääkseen uniikit asut esiintyjille. Puvustustiimissä ei epäröidä luovia ratkaisuja. Sukkahousut hajoilevat ja napit irtoavat, mutta onneksi puvustus on aina auttamassa.

Ida Sormunen
Nea Parppei
Melissa Isoaho
Emilia Varhi
Rebekka Vesa

Tekniikka

Tekniikka vastaa siitä, että valo- ja äänitehosteet tehostavat draaman kaarta. Joskus taas tekniikan yllättävä toimimattomuus voi aiheuttaa omanlaistaan draamaa. Onneksi tekniikkatiimi hoitaa homman ja show saa jatkua.

Atte Mäkinen
Johanna Malin
Tuukka Einola
Lauri Lehtinen

Projektitiimi

Projektitiimi vastaa speksin bileiden ja kiertueen suunnittelusta sekä hoitavat lipunmyynnin! Tiimiin työ huipentuu kun kiertuekaupungit otetaan esityskauden loppupuolella haltuun. Speksin kiertuebussissa on varmasti tunnelmaa ja sen takaa projektitiimi!

Milja Marttinen
Mira Laine
Eero Sallinen
Essi Äikäs
Katri Karjalainen
Jiri Karunen

Lavastus

Lavastustiimi taiteilee show’lle mahtavat puitteet. Upeat rekvisiitat lavalla tuovat viimeisen silauksen kokonaisuudelle. Lavalla on aiemmin nähty niin painovoimaa uhmaava kreikkalainen pylväs kuin asuntovaunukin. Mitäköhän lavatiimi taiteilee tämän vuoden esitykseen?

Satu Hynninen
Nelli Ylinen
Emmi Haavisto
Paula Mannelin

Käsikirjoitus

Käsikirjoitus on koko speksin ydin, jonka hiominen aloitettiin kun muut vielä kirmasivat kesälaitumilla. Käsikirjoitustiimi vastaa lavalla nähtävistä yllättävistä juonenkäänteistä, unohtumattomista hahmoista ja kappaleiden sanoituksista.

Tuomas Lamponen
Albert Koski
Kaisa Mikkola
Laura Schneider

Yritysyhteistyö ja Talous

Yrityssuhdetiimi hankkii rautaisilla neuvottelu- ja myyntitaidoillaan speksille sopivia yhteistyökumppaneita, vain mielikuvitus rajanaan. Tiimi vastaa myös siitä, ettei speksin budjetti pauku.

Taneli Kaleva
Eemil Säynäslahti
Valtteri Nokkanen

Markkinointi

Markkinointitiimi pitää huolen siitä, että speksi kuuluu ja näkyy niin kauppakorkean käytävillä kuin sosiaalisen median kanavissa. Villeimmätkään ideat eivät jää tältä tiimiltä toteuttamatta, kun idearikkaat markkinointitiimin
jäsenet jakavat speksin ilosanomaa.

Eveliina Mauno
Anni Ahola
Sini Rehnberg
Julia Forsström
Jatta Pietilä